Wednesday, March 28, 2012

Kisah semalam....

Okey, semalam lepas habis je exam paper Elementary Statistic atau lebih dikenali sebagai MATH di Dewan Utama jam 5.30 ptg, kami - Innaz, Kak Yan, Ira, Nureen dan Mirza - terus bergerak pergi ke Tesco Kuala Selangor untuk membeli bahan makanan untuk pergi camping kat PD hari ni...yeeehaaa!!!!

okey sebenarnya Innaz nak cerita pasal semalam, bukan pasal nak pergi camping hari ni..benda tu belum berlaku..so, belum tiba masanya untu bercerita..hehehehe..:P

okey (ehhh..bape banyak okey dahhhh =,=)... semalam lepas pergi berbelanja besau di tesco, kitorg singgah kat Papa Seafood untuk dinner..sampai je kat restoran, banyak pulak haiwan-haiwan berterbangan disana sini..so, cancel makan kat sane, kitorg bungkus bwk balik rumah..nk tau rumah sape?? rumah I laaaahhhh...hahahaha..gumbira rasa di hati dapat jua bertemu dengan bonda dan ayahanda terchentaaa..(padahal tiap2 minggu balik ni..hahahaha..)

sampai je rumah, masing2 berkain batik sebab nak siang ayam untuk bbq kann..dah la masing pakai kemeja (baru lepas exam kan), xkn nak jadi bibik pakai kemeja kannn... hahahaha.. 


3 dara pingitan..

okey..Innaz sorg je yg berkain batik sebab Innaz kat rumah sendiri kan..seluar bersepah-sepah..knp nak pakai kain batik kann?? hahahahaaaa

sepanjang perjalanan semalam mmg kitorg tak berhenti gelak.. asyik nak gelak je..sampai Innaz sendiri terpaksa tahan gelak sebab bila Innaz dah gelak bagai tak hengat dunia, mulalah penyakit batuk tu datang menjengah..adoiii.. tak suka okey!!!

then bila nak balik, singgah petronas jap untuk isi minyak dan pam tayar keta...yg ni paling lawak... mirza yang lelaki tu pon tak pandai pam tayar keta apatah lagi kami yang pompuan pompuan ni kannn.. hahahahaha..memang lawak terbaik lahhh.. lebih kurang 20 minit kitorg kat situ untuk pam satu tayar je..hahahaha!! adoii sumpah lawak..jadi untuk penyelesaian nye, mirza pergi tanye brader mane tah yg nak pam tayar..so dapatlah dia mengepam tayar dengan efficient skali..bak kata org, malu bertanya sesat jalan kannn...:)

okeylahhh..Innaz pon xtau nak cakap pasal ape lg..next time update lagi...:)
daaa..assalamualaikum..



   
Post a Comment