Sunday, March 4, 2012

Shooting Movie pulak

Assalamualaikum uolsss!!!

setelah agak lama mendiamkan diri setelah Innaz post entry pasal video clip lagu Innaz yg meletup-letup tu (click sini), then tetiba pulak ada lagu Lara Lagi - Adira dengan Ku Bertanya - Adam AF2 secara tetiba pulak kan.. hahaha

malam ni Innaz nak kongsi pengalaman Innaz shooting movie 5 minit pulak.. kitorg dibahagi sama rata seramai 14 org satu group..so satu group kene buat 3 short movie yg berlainan genre.. then group Innaz setuju untuk buat genre seram, komedi romantik dgn action.. so setakat ni hanya movie seram je yg dah siap shooting.. nak tau pelakon utama nya sape? mestilah Innaz..hahahaha..orang yg tak pernah jumpa/ternampak makhluk ghaib ni kene melakonkan watak orang takut ternampak hantu..mmg sangat susah nak menghayati watak (padahal time berlakon berdebar2 jantung ni)..

tapi alhamdulillah, hanya dalam masa 2 hari, shooting tu siap..dan selama 2 hari jugaklah Innaz terpaksa pakai baju yg same..ahsyemmm okey..hahahaha!!!

okeylahh..setakat ni tu saje la yg Innaz nak kongsikan..if ada pape lg, Innaz akan up to date okeyh!!

dadaaaaa...:))

(entry ni tiada gambar untuk dimuatkan)

  
Post a Comment