Wednesday, July 23, 2014

Coretan Semester Kedua

Assalamualaikum semua.. ^^

Semalam (22/07/2014) baru je tamat semester kedua..
Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar dan cemerlang.. Memandangkan masa semester pertama aku memperolehi keputusan yang cemerlang (I dapat dean lists you ollss), jadi aku ingin mengulangi kejayaan semester pertama sekali lagi.. So far, walaupun aku tak berapa yakin, tapi Insya'Allah pasti matlamat akan berada dalam genggaman dengan izin Allah.. Aminnn..

Semester ni merupakan semester pendek.. memandangkan semua student UNISEL wajib untuk ambek semester pendek yakni setahun sekali, aku cuba yang termampu untuk membuat yang terbaik! Untuk sem ni, aku cuma ambek 3 subjek je.. Dua daripada subjek tersebut kene bergabung dengan pelajar-pelajar dari Fakulti Kejuruteraan (FK).. Well, ni first time for the whole my years during in UNISEL kene ambek class dengan fakulti lain.. mula-mula memang rasa sangat tak selesa sebab terlampau ramai pelajar dalam satu kelas.. In the end, satu daripada dua kelas yang gabung telah di bahagi kepada dua.. tenang sikit otak aku nak belajar.. haha!! manakala kelas yang satu lagi, separuh daripada pelajar FK telah berpindah ke fakulti lain.. So, cuma yang ketegaq je yang tinggal.. tapi takpa, boleh cuci mata.. hot hot jugak budak FK tu. agagagaaaa...

Seterusnya, banyak aktiviti yang kitorg lakukan dalam masa yang sesingkat ini.. Ditambah lagi merapatkan lagi persahabatan kitorg dan mengeratkan hubungan silaturrahim dengan budak FK (ahakzzz).. antara aktivi yg kitorg dah buat bersama adalah gotong royong membersihkan masjid UNISEL, karaoke, iftar dan masak bubur lambuk kat masjid UNISEL.. heeee ^^..

masak bubur lambuk - with Nadstoga.. agagaa.. kawan scandal aku

gotong royong - si baju biru crush kami semua.. haaaaa!!! tipu je..

iftar with them.. ^^

Hope, persahabatan kita akan kekal hingga ke akhirnya... aminnn.. :)


Post a Comment