Monday, March 15, 2010

A(bkn name sbnr) VS Cikgu Afzan.

ahahahahahaaaa...
akhirnyaaaaaaaaa..aku dpt gak gmbr cikgu afzan..
ni laa die cikgu afzan yg muke die sebijik mcm A(bkn name sebenar)..
ni aku dah gandingkan gmbr dorg bersama...


amacam??Same x muke dorg...
actually,hampir same laa..hahaha..
pdn muke cikgu ni sbb muke die aku letak kat blog aku..haha
tu laa..sape suruh publish kat fb..kan da kene copek ngn aku...
lebih kurang sme je kan kriteria yg aku bg dulu...
papepon,all the best la utk korg berdua..sbb lps ni mybe kita xkn jmpe lg..
tp kalo t'jmpe pon,mybe A(bkn name sbnr) je yg kenal aku..
cikgu afzan rasenye x knl aku kot..hahaa
Post a Comment