Monday, November 14, 2011

Oh! Blog Sarang Labah-Labah Ku...


ASSALAMUALAIKUM YOU ALL!!!! 

Lamanya aku tak menceceh kat sini.. dah sebulan lebih kot Innaz tak tak on blog ni.. Al-maklumlah, dengan final project yg berlambak-lambak dan jugak presentation untuk final projek banyak sangat.. apatah lagi dah nak dekat exam.. memang tersangat-sangat xde masa nak pikir pasal blog yg dah penuh dengan sarang labah-labah ni..huhuhu.. walaubagaimanapun, sekarang Innaz sedang menikmati keindahan dunia yg sedang merdeka..hahahahaaa.. Innaz baru je habis final exam ni..so tetiba rasa terpanggil untuk menjenguk blog dan meng'update'nya..kalau ada yg dah rasa rindu dengan Innaz, boleh la lepas kan rindu tu dengan sepuas-puasnya sebab lepas ni mungkin Innaz akan kembali aktif untuk meng'update' blog ni.. hehehehe..

okeylah..my mum dah panggil makan tu..
nanti Innaz datang balik dan post entry terbaru yang bertajuk 
'Berakhir sudah kenangan di Semester 4"

wait for me tau!!!
daaaaaaaaaa....:)



Post a Comment