Monday, November 21, 2011

Excellent - Kau Yang Satu

Assalamualaikum semua..Selamat Petang!!
hari ni Innaz nak share satu lagu yg dah bertahun-tahun Innaz carik..akhirnya ketemu jua..dulu tak jumpa sebab keliru dengan tajuk lagu ni dengan lagu Kau Satu-satunya - Ukays dan penyanyi pon tak tau sapa namanya.. tapi Alhamdulillah jumpa jugak..hehehe..

Lagu ni Innaz dengar time Innaz sekolah rendah dulu.. Kakak Innaz selalu karaoke sorang-sorang lagu ni kat umah time parents Innaz xde kat umah..Innaz dengar dia nyanyi sedap sangat..lagu nye pon macam mendayu-dayu je..hahahaha!! papepon, syukur sangat sebab dapat jgk dengar lagu ni setelah hampir 10 tahun tak dengar...layannnn!!!


Biar kupimpin jejarimu
Menyusur ruang yang berliku
Biar kuarah laluanmu kasih
Agar kau tidak rasa kaku

Sepenuh rasa sayang
Yang menghuni hati
Moga diberkat Kasihku ini

Hanya kau yang pertama
Juga kau yang terakhir
Bertahta di hatiku
Melengkapi kehidupan

* Janganku ditinggalkan
Janganku dilupakan
Dengarlah sayangku
Maafkanku jika Berkasar terhadapmu

Bukan niatku
Membenci oh dinmu
Di luar sedar
Menengkingmu sehingga
Engkau menangis sayang
Apa yang berlaku
Mohon dilupakan
Maafkanlah aku
Maafkanlah

Takkan ku ulangi
Tak aku menyakiti
Oh hatimu lagi
Percayalah sayangku

Benar kata
Cintakan berubah
Bila ribut melanda
Berilah peluangku sekali lagi

(ulang *)

ALBUM: Kau yang satu
ARTIS : Excellent
LAGU/LIRIK: Lan Laga/ Nur

____________________________________________
Post a Comment