Monday, November 14, 2011

Berakhir Sudah Cerita di Semester 4

Semester 4 ni memang paling mencabar kesabaran Innaz dalam sepanjang Innaz hidup kat dunia ni.. semua subjek yg Innaz carry sem ni, semuanya bertahap Ijazah.. Innaz pon xtau la..mungkin batch kitorg ni menjadi bahan uji kaji kot sebab semuanya boleh dikatakan kitorg la first batch yg ambek subjek tu,  1st bacth yg buat event ni, 1st batch yg buat benda tu.. hadoiii...rasa nak nangis pon ada..huhuu T_T

papepon, pengalaman dan kenangan yg Innaz dapat untuk sem ni antara kenangan yg tak ternilai harganya..walaupun ada banyak assignment yg membuatkan Innaz jadi give up, tapi usaha dan semangat yg diupkan oleh kawan-kawan telah membuat Innaz berjaya mengharungi kepayahan sem ni dengan kesabaran yg tinggi..tapi malangnya Innaz x dapat menyiapkan satu je tugasan yg terakhir kerana telah kesuntukkan masa dan jugak ketandusan idea..memang kecewa sgt..tapi nak buat macam mane, rezeki tak menyebelahi..huhuu..T_T

papepon, segala yg berlaku pada sem 4 yg lalu akan Innaz jadikan sebagai pengajaran dan segala pengalaman dan kenangan tu akan Innaz jadikan sebagai memory yg terindah.. :)

time ni dekat Mid Valley..sebab kitorg dapat satu assignment yg maha pelik di mana lecturer meminta kitorg menonton movie 3D dan kaji segala element yg ada dalam movie tu..lepas tu kitorg kene buat trailer dan storyboard berdasarkan movie tu jgk..tapi bila dah start movie, Innaz tak buat pape catatan pon sebab gelap kan..maacam mane nak menulis kan?? hahaha..juz tengok je la cite tu..best plak cite dia..(The Three Musketeers)


Innaz dan Kak Yan!! dia ni bakal roomate Innaz untuk sem depan..hehehe..:)

yang ni plak Innaz dan housemates..kitorg baru lepas berkayak time ni..1st time Innaz berkayak..dan alhamdulillah Innaz tak jatuh pun..hehehehe...:P

yg ni plak tgh menyiapkan assignment kat dalam library.. ni pon boleh dikatakan antara assignment yg pelik jugak sebab lecturer suruh kitorg semua pegi library dan siapkan tugasan..satu hari suntuk Innaz dan kawan2 kat dalam library tuh..dari hari terang benderang, sehingga gelap gelita..huhu


yg ni plak kitorg ada presentation.. yg ni bukan team Innaz..Innaz juz menyibuk je kat situ..hahaha

yg ni group usrah Innaz..time ni kitorg ada game bola jaring..dah 7 tahun Innaz tak main bola jaring, sekali main, lebam2 kaki Innaz tau sebab asyik terhatuh je..huhu


Innaz pegang posisi WA (wing attact)

gambar ni plak time Innaz pegi kem spies kat ampang pecah..seronok sgt..ni semua peserta2 yg pegi kem tu..:)

come tak Innaz pakai spek hitam ni?? hahhaaha...

fully formal..nampak sangat Innaz ni rendah bila pakai mcm ni..huhu..-_-!!

yeah!! this is me..kawaii tak?? hahaha.. kredit to nazatulshima sebab sudi meminjamkan baju ini utk Innaz..time ni lepas nasyid..1st time jugak Innaz jadi penyanyi solo..huhuhu..sakit tekak saya..



berakhirlah coretan Innaz utk entry kali ini..Innaz pon xtau nak tulis ape lagi dah..tetiba je otak jadi blank..huhu..papepon, Innaz nak ucapkan SELAMAT MAJU JAYA kepada adik2 yg menjawab SPM hari ni..semoga adik2 semua dah bersedia sepenuhnya dan menjawab soalan exam dengan tenang..inysya'Allah kejayaan tu akan menjadi milik adik2 semua..:)

kepada kawan-kawan yg bakal menduduki STPM minggu depan, SEMOGA BERJAYA Innaz ucapkan kepada semua.. jangan asyik nak berfacebook je tau.. pelajaran tu lagi penting.. tak lama pon, sebulan lagi korang bersuka ria sakanlah ye..hehehehe :)

dan tak lupa jugak kepada cik abang sayang, jangan stress sangat tau nak jawab STPM nanti..jgn sia-siakan pengorbanan yg dah kita persetujui sebelum ni..Intan doakan semoga bie berjaya dalam STPM dan berjaya jugak menebus kekalahan bie pada SPM yg lepas..I Love You so mucchhhhh!!!




      
Post a Comment