Tuesday, July 13, 2010

Surprise Yg Menggembirakan!!

lepas je beberapa minit aku bangun dr tidur, aku terima panggilan dari unisel..
encik tu beritahu aku yg aku dapat PENGECUALIAN PEMBAYARAN YURAN UNTUK SATU SEMESTER!!!ini bermakna,pihak unisel akan menganggung yuran pengajian aku selama satu semester...
best giller arr..mase encik tu call aku,aku lgsg x terkata apa2 sbb aku betul2 terkejut n mmg x terkata lgsg laaa..aku tggu mase utk encik tu hbs ckp n letak telefon sbb aku nk jerit kuat2..habis jew org tu ckp,aku terus letak phone n aku jerit sekuat hati aku sambil terlompat2 dgn pakai tuala nye..haha..
Ya Allah..aku betul2 bersyukur dgn result spm aku..kerana result tu la aku dpt pengecualian ni...tak sabar nk tggu majlis penyerahan sijil nnti..ahakzzz
tak ku sangka..Allah berikan aku kegembiraanyg teramat sgt..
SYUKUR ALHAMDULILLAH...
Post a Comment