Sunday, February 13, 2011

Assignment : Typography T-Shirt

ni laa antara assignment yg dah lama terperap..lagi 2 hari nak submit baru aku buat..alasan aku : "buat t-shirt senang je.."
haah..memang senang..at last, terguling2 aku mencari idea nak tulis apa kat baju ni..hoho..then aku buat tema CINTA..watever laa..aku dak kekeringan idea tahap babun dah masa ni..dah laa time2 nak deadline mcm ni tetiba plak virus berbulu (demam) datang menyerang..ateyhhh..terseksa betul..dengan hingus yg meleleh, kepala yg berat, badan yg lemah, terpaksa jugak aku menggagahkan diri membuat t-shirt ni..huhu..

anyway, ni je la yg mampu aku buat..yg tulisan yg bawah bentuk love tu aku copek dari cite Tiramisu..hahaha...lantok ar sane..:p

ada lagi assignment aku ni..sat naaa...
Post a Comment