Monday, April 11, 2011

Ukiran Kayu

di atas permintaan salah seorang dari kawan aku, Wafi, dia nak aku letak semua artwork ukiran kayu kat cni..
okeylah..demi kawan aku yang terchenta tuh..aku letaklah semua artwork tu kat cni..
semua artwork2 ni telah disiapkan dari segi mewarnakannya dan jugak mengilatkannya..











aku sendiri pun tak bape pasti sapa yang punya artwork kat atas ni.. tp yg penting, yg last sekali tuh aku punye..hahaha..sesape yg tau, bagitau kat aku eh..nanti aku lebelkan korang punya artwork ni..tapi satu je artwork yg missing..iaitu artwork khaireel..mybe sebab aku tak sempat nak ambek gmbr kot..kepada encik khaireel, nnti tolonglah post kat aku gambar artwork ko..boleh la aku muatkan sekali dalam blog nih..hehehe..


Post a Comment