Monday, November 1, 2010

Wedding Angananku..

firstly, aku nak wedding yg very romantic moment..aku xnk laa yg bersanding kat tepi tasik laa, tgh2 padang laa, kat kebun bunga and watever laa..very menyusahkan nak usung baju pengantin, pelamin, meja n kerusi kesana sini..huh!

aku nak wedding yg bertemakan kaler merah hati dan putih..opss opsssss..kaler ape tu ye?? hahaha..of coz laa kaler bunga ros merah and ros puteh..aku tetiba teringat time Mawi - Ekin bersanding kat salah satu hotel kat Johor nunnn...tema bunga ros..so beautiful!!! 

aku nak bungan ros merah n putih yang menghiasi pelamin, khemah2 tetamu and bilik pengantin..yg kat bilik pengantin tu, aku nak cadar kaler putih dihiasi dengan kelopak2 mawar merah dan bunga ros sebagai hiasan tambahan..kat tepi2 katil, atas lantai sume kene ada kelopak mawar..aku nak mawar hidup..xnk mawar yg plastik tu..xde bau..aku nak bilik aku nnti bau bunga ros je..pewangi bilik pon nak yg bau bunga ros jgk..xnk lavender or vanilla or lemon or ape ke..aku nak bunga ros jgk..x pedulik!! hahaha..

khemah, kerusi dan meja..mesti bertemakan kaler ros putih n merah..heheh

contoh pelamin 1
contoh pelamin 2

bilik lebih krg mcm ni..ada kelopak mawar..tapi aku nk kelopak mawar kat atas lantai jgk..heheh..katil simple2 je dah laa..nnti serabut plak dgn kelopak mawar..huhu
cadardan kelambu yg paling menepati cite rasa aku..tp kene ada kelopak mawar eh..hehe
then, hiasan persandingan aku sumenye aku bertemakan bunga ros..baik dari segi hantaran, hiasan kat meja makan, kat dalam umah, dapur, bilik air, jamban and sumenye mesti kene ada bunga ros..flower girl pun kene bawak bunga ros putih and merah..pengapit, kipas pengapit sumenye kene ada bunga ros..aku x pedulik..hahaha..


hantaran yg macam ni cantik kan?? tema bunga ros..hehehe

dan baju pengapit aku adalah.......
TARAAA!!!!! BIKINI BOTTOM!!!hahahahahaa..
xde laaa..juz joke...ni utk selingan saje..hehehe
baju pengapit perempuan..

baju pengapit lelaki..pengapit2 ku mesti kene vogue!!

dan dalam wedding aku mesti kene ada flower girl n boy...mesti kene terdiri dari kanak2 berusia 5-6 tahun sahaja..yg comel2 dan hensem sahaja..yg gigi rongak aku xnk..yg comot2 pon xnk..yg comey2 sahaja okey..hahaha..aku nk 3 laki n 3 pompuan je..x ramai..kalo ramai2 nnti roboh plak pelamin aku..hohoho..dan pakaian dorg seperti yg berikut..juz salah satu je laa..nk beli baju yg lain2 takut bajet lari hahaha...
flower girl
kalo baju aku kaler pink, baju ni yg akan flower girl pakai..
baju utk flower boy..of kene ada flower boy..tp xnk bunga raya tu..nk bunga ros..haha



yg putih ni pun cute jgk..heheh
baju pengantin plak..aku nak pakai gaun litup yg tutup aurat dan berkaler putih/krim..aku nak kat hujung kain ada corak bunga ros kaler merah..kat net pun same..aku xnk tompok2 kaler merah..nk kat hujung je..yg lelaki pakai tuxedo/kot kaler hitam, kemeja kaler putih/krim..tie kaler putih of coz!! tapi tie yg rama-rama..pastu ada terselit bunga ros merah kat kocek tuxedo/kot dia..aku pegang bunga ros kaler merah..yg hidup..xnk yg plastik..sebab ape?? sebab sukati aku laa..wedding aku...ngaaaaahahaha..

bajunya lebih kurg mcm ni laa..tp of koz aku akan pakai yg menutup aurat punye..hehehe

ni plak bunga yg aku pegang

tuxedo with butterfly tie and rose

kalo tuxedo lelaki kaler hitam, kaler putih ni pun ok jgk..kemeja merah dengan tie merah belang putih disematkan lagi dengan kain merah kat poket..tp akan aku gantikan dengan ros merah..hahaha

kalo tak kaler merah putih, pink putih yg mcm kat bwh ni pun cantik jgk..tapi aku nak yg tutup litup punye ar..mmg padan kalo dikenakan dgn tudung yg bwh ni..mmg sweet giller..so dgn ini, dengan bangganya aku akan suruh laki aku pakai tie kaler pink!! hahaha..comeyh banget!!

tudung aku nak macam ni..sweet kan..hehehe..
pink putih..


baju pink putih/hitam utk lelaki..
WAIT!! Jimmy Shanley dah kawin?? how? when?? where?? hohoho..sangat ketinggalan rupa2nye aku ni..melepas aku nak berangan pacaran ngan Jimmy Shanley yg ganteng tu..huhuu..

opsss opsss... tetiba plak tercerita pasal Jimmi Shanley plak..hoho..bukan pe, tgh syok cari2 gambar kawin tema bunga ros, tetiba plak muncul cite pasal Jimmy da kawin..huhu..
papepon, selamat pengantin baru wat Jimmy adn isteri..ni gmbr time dorg bertunang..sweet kan..tema ros pink..aku pun nak buat mcm ni laa majlis akad nikah..heeee ^_^

ok sambung!! ni last laaa..aku nak kek yg ada bunga ros jgk..2 tingkat cukup laa asalkan kek tu sedap n cantik..hahaha...kek asal kaler putih dan dihiasi dengan bunga2 ros merah..errmmm..so lovely!!!

very nice cake..yummy!!!! sayang je nak makan kek ni kan..hahaha


demikianlah celoteh aku tentang Wedding Angananku..heheh..penatnye aku cari gambar2 ni sume..letih sudah badanku..so aku nk tido..masa pon da hampir kul 2 pagi..huhu..daaa..assalamualaikum..
Post a Comment