Friday, June 15, 2012

Busy Busy dan Busy...

Minggu busy sudah bermula.. Even it just for one week, but I can feel that the week is really tiring =,=... 

Isnin
Presentation Individu (produk) (slide + report)
Selasa
Presentation Group (movie) (slide + report)
Rabu
Dinner + Fashion Show + aku kene jadi MODEL
Khamis
Demo/Presentation Discrete Math.
Jumaat
Submit theory for subject Human Personality


Inilah aktiviti yg perlu aku lakukan sepanjang minggu depan.. yang lain2okey lagi kot.. yang part MODEL tu yg paling takleh blah.. Pikir pasal baju je dah naik botak aku rasa.. Mana tak nye, kalau kene baju dinner yg biasa2 je okey la jugak, ni nak FUTURISTIC bagai.. bankrupt otak aku dok pk pasal baju je..huhuhu =,=

ALHAMDULILLAH... Presentation utk hari Isnin aku dah siapkan bahan2 nye..cuma diri aku je yg belum siap lagi..mana tak nye, kalo setakat presentation biasa2 je okey jgk..ni tak, siap kene formal sekoperat yg mungkin, then kene buat presentation yg kene main dengan gesture badan, eye contact bagai..eee geli aku! Ni yg movie punye belum siap lagi.. tu pon satu, kene buat review movie, kene kaji betul2 apa maksud yg tersirat dan tersurat nye, kene tengok jenis komunikasi, bahasa dia..aduhaiii... meninggal!!!

YANG hari khamis punye langsung belum sentuh satu haram huruf pon.. yg tu biarkan kejap..huhuhu... yg jumaat pon sama.. entah pape je assignment nye.. betul2 mati kutu aku dibuatnya..hohoho

PAPEPON, semoga semuanya berjalan dengan lancar.. AMINNN...:)





    
Post a Comment