Friday, June 22, 2012

FUTURISTIC TECHNO NIGHT' 2012

ASSALAMUALAIKUM wbt kepada semua followers dan readers saya!!
Semalam bersamaan dengan 20 Jun 2012, kami telah mengadakan majlis makan malam bersempena final project bagi subject Human Personality & Team Building iaitu FASHION SHOW bertemakan FUTURISTIC STYLE. 

DAN aku telah diberi amanah oleh kumpulan aku untuk memperagakan baju pada malam tersebut (jadi model). Selama seminggu aku memerah otak bagi mencari idea design utk baju aku nanti.. tapi basic yg pasti aku nak buat adalah, aku nak renovate/decorate baju dress labuh aku.. dan hasilnya, sangat mengujakan.. tak sia-sia aku berjaga tgh malam untuk buat baju ni..hehehe..


MAKE-UP yg aku pakai adalah hasil daripada Kak Ame, classmate aku.. 1st time aku pakai mekap setebal ini.. dengan bulu mata palsu nya, berat weyh kelopak mata aku.. sebab tu kat gambar atas ni mata aku nampak sepet je..hoho.. anyway, nice tak baju aku?? :P

(abaikan muka yg gelap ni - akibat kekurangan cahaya lampu di wajahku)

-
-

DARI jauh, buah hatiku sanggup datang untuk menemani aku pada malam tu.. thanks so much dear..even tak dapat duduk pada setengah jam masa pertama, awak masih lagi tersenyum bila lihat saya..thanks so much sayang..:)







- - - -

GAMBAR yang kat bawah ni time aku tengah catwalk.. sumpah aku segan + malu + nervous + pape je laaa..sampai dalam setiap gambar, tak lepas sengih dari mulut aku.. dengan terpaksa pegang tangan partner aku..opssss, bukan pegang tangan dia, tapi aku juz pegang lengan baju dia ja.. ramai yg tanye aku, "BF tak marah ke?" ... hahaha..korang nak tau cerita kenapa aku berani pegang lengan baju Am? Macam ni ceritanya...

sebelum tu, layanlah dulu gambarnye ye...







CERITANYA cenggini.. masa rehearsal memang aku tak pegang tangan Am.. then bila dah tiba masa yg betul2, leader group suruh aku pegang tangan dia.. then aku terkejut la, aku cakap kat leader yg BF aku ada kat sini.. then dia terus pegi carik BF aku and mintak kebenaran.. aku dah hilang akal sekejap.. nak xnk, terpaksa jugak la pegang.. hancooo!!

- - -

GAMBAR yg kat bawah ni semuanya gambar dengan kawan2.. tengok la ye...:)

dengan Zack..

Mira & Nana

plus Kak Ame


Nureen di tengah..:) 

dengan kawan2 BF saya..:) 






YANG bawah ni pulak gambar classmates aku..nice kan?? aku sangat gembira selama berada disamping mereka..:))


berdiri dari kairi - Kero(joker), Ben, Nureen, Badriz, Syafira, Izzati, Iera, Mirza, Kak Ame.
duduk dari kiri - Hazwan, Chuck E, Lee, Iella, Nana, Najwa, Mira dan Aisya
baring kat depan - Zack/Zuria



      
Post a Comment