Sunday, June 20, 2010

Hari ini di Unisel...

pagi2 lagi aku da bangun utk bersiap2 pegi ke unisel..
tggu awin dtg lg..
tepat kul 10,kitorg gerak dari umah..
smpai sana pukul 11..
ambek nombor giliran..lepas 1/2 jam,nombor kitorg di panggil..masuk dlm dewan utama untuk mendaftar..but shit!aku x bwk slip spm..terpaksa keluar jap n ambek slip tu dlm kete..pastu masuk balik..kene tggu lagi..terpaksa aku meng'excuse me' kan diri aku kat beberapa org..segan giller.dowh..bila da duduk kat meja pendaftaran tu, Encik tu ckp, 'eh,awak kan da dftr td..?' the dgn semenggahnya aku bercakap 'abg yg suruh sy keluar ambek slip spm td..' the Encik tu balas 'oh..kesian awak..hehe'...aiiii..mmg mengurangkan kesabaran aku jew..da la aku terpaksa menanggung kemaluan yg teramat..hohoho..sengal betul..
bila da lepas kat meja tu,masuk dlm dewan plak..kene ambek gmbr for matrix card..hoho..ntah apa rupa muka aku time ambek gmbr tu..huhu..then g kat kaunter yg lain2 plak utk serahkan slip bank n ambek kunci utk hostel..pergghhh!!!aku ngn awin dpt bilik kat tingkat 4 weyh...giller arh nk kene daki tangga..after that,aku dpt kumpula SWITZERLAND!! trademark untuk minggu tekad siswa(MTS) a.k.a minggu orientasi untuk sem ni ialah FIFA WORLD CUP..pape tah..huhu..
after kuar dr dewan,kitorg g naik hostel..pergghhh..mmg penat giller ar..barang da la byk..sian kat mak..semput2 dia naik tangga..huhu..
then kitorg rehat2 kat bilik jap..penatnye tuhan je yg tahu...
ang now, bermulalah minggu orientasi a.k.a nightmare kitorg......................
Post a Comment