Thursday, June 23, 2011


Setelah sekian lama aku menyepi dari dunia Photoshop, kini aku muncul kembali.. Agagagagagagaga!!! (gelak Mr. Crab).. aku bukan menyepi terus pun, cuma menyepi buat seketika dari edit gambar aku bersama kekasih hati ni.. Last sekali aku edit tahun lepas kot..masa sem satu..hehehe (Click Sini).. tapi yg gambar kat atas ni yg paling latest laa.. aku tak pernah combine gambar banyak2 macam ni.. sekali bila dah siap, cantik plak kan..hehehe.. Actually aku tengah buat satu klip video aku dengan dia.. memang dah lama sangat aku rancang nak buat.. cuma belum ada mood lagi nak edit video.. tapi sekarang dah ada mood.. satu hari suntuk aku ngadap laptop ni semata-mata nak cuba siapkan hari ni jugak.. Alhamdulillah, actually dah siap pun.. tapi aku tak convert dalam AVI lagi.. mybe ada lagi yang aku nak edit..hehehehe..

Rindunya dengan bie.. intan harap bie akan hargai apa yg intan berikan pada bie.. I Love You..
Post a Comment