Wednesday, December 14, 2011

Hari kedua di semester yg baru

Hai Hai Haiiiii!!!
Assalamualaikum semua...!!!

Hari ni merupakan hari kedua Innaz berada di Unisel untuk semester yg baru.. Hari pertama bermalam di sini, memang tak lena giller.. kaki sakit + selsema.. mmg dahsyattt!!! Hari ni pergi kelas, tapi kene bahan plak dengan classmate.. Katanya Innaz cantik hari ni.. pooodaaaahhhh!!! aku ni setakat pakai baju kurung bila kene angin berkibar-kibar mcm bendera ni pon dikatanya cantik.. nak bodek la tuuu.. tak pepasal aku pakai blusher semulajadi hari ni (malu tahap gaban bila dia asyik ulang ayat yg same je..MALU DOWH!!)
Hakikatnya Innaz berbaju kurung hari sebabnya kat umah Innaz ni belum ada iron lagi..so terpaksa la pakai baju kurung ni sebab baju ni la satu-satunya pakaian Innaz yg x berkedut...huhuu..


Innaz nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Admin sharifah bagi page Jgn Asyk tekan like je, comment la jgk. kerana telah mempromosikan Facebook Innaz dan jugak blog Innaz..heheheh..

okeyh!! Innaz dah keboringan dan blur tahap melampaui batas.. tettttt..

bubye!!



Post a Comment