Monday, December 12, 2011

Timetable for ME!

Assalamualaikum yuolll...!!!
Setelah cuti semester selama sebulan berlalu, akhirnya kini bermula semester yg baru bagi Innaz dan rakan-rakan seperjuangan di Unisel ini iaitu Semester 5 (2/11/12).. Yang kat atas ni adalah jadual kelas Innaz untuk sem ini.. RONGAK giller kan?? Bhahahahaha!! Innaz cuma ambik 5 subjek je untuk sem ni.. Tak mampu la plak rasanya nak ambik full time kredit (6 subjek).. Subjek-subjek yg tersenarai kat atas ni pun dah killer subjek.. mau tak tido malam Innaz nanti untuk siapkan assignment2 utk subjek2 ni..huhuu -_-!!

Papepon, Result Innaz untuk exam sem lepas pun naik sikit.. Alhamdulillah syukur kepada tuhan.. walaupun bergelut dgn masa utk menyiapkan assignment time exam, tapi Innaz dapat result yg memberangsangkan..hehehehe..

Nak tau ke bape result Innaz?? xyah tau lebih-lebih laa..cukuplah sekadar Innaz bagi tau yg result Innaz masih lagi dalam pointer 3..tak pernah lebih n x pernah kurang..hehehe...:P

Laparlah pulak..jom makan!!!


   
Post a Comment