Wednesday, January 18, 2012

Aku kembali..

Assalamualaikum Followers!! rindu kat Innaz takk?? :D

1st and all, I'm really sorry sebab dah lama giller tak menghupdate blog ini..
Macam-macam masalah yg muncul sejak kebelakangan ni (tapi masalah hati yg paling kronik!)
Tapi takpe..Innaz boleh bereskan selagi senyuman masih mampu menghiasi wajah.. :D

Rasanya masih belum terlambat if Innaz wish Happy New Year kat korang semua..hehehe..


Pada Ahad lepas (15 January 2012) Innaz menyambut birthday Innaz yg ke 20 tahun seorang diri..
Sedih tau xde sape yg sudi meraikan hari keTUAan Innaz bersama-sama dengan Innaz walaupun pada mulanya Innaz xnk sambut (yelaa dah tua sangat kan..xnak la sambut :P) tapi dalam hati teringin sangat ada someone yg datang dan sudi berkongsi suka-duka pada hari yg bersejarah buat Innaz.. So! untuk menutup segala kesedihan yg bersarang di hati, Innaz cuba menyibukkan diri Innaz dengan shooting untuk assignment terbaru Innaz yg bertajuk My Montage - Me, Myself and I..dengan bantuan anak-anak sedara kesayangan Innaz, Alhamdulillah, sudah 40% siap montage tu.. :D

hurrmmm..hari ni dan esok Innaz ada midterm plak..doakan Innaz ye semua..terima kasih..:D


   


Post a Comment