Saturday, February 18, 2012

Assignment Video dan My BABY

*crying*
oh GOD!! kenapalah dlm keadaan sedikit terdesak ni boleh pulak laptop aku tak boleh support utk edit video aku?? sob sob sob T__T!!

dalam keadaan yg tersangat stress, boleh pulak abg Innaz call nak ajak balik.. apa lagi, terus terburai berjuntaian airmata ni.. hati nak balik, tapi keje tak siap lagi..dengan laptop buat hal nye..lastly satu family kecoh sebab Innaz crying sbb xboleh nk siapkan keje gara-gara laptop tak support software adobe premiere... giller gaban!!

FINALLY.. abang pujuk Innaz balik ke rumah dan cuba selesaikan masalah Innaz...

dan sekarang dah ada dirumah.. dan dah dapat jumpe, pegang, dukung, peluk, cium my new baby..

my baby girl sangat comel!!! tapi belum ada nama lagi...

then.... ada lagi satu new baby.. tapi yg ni still dlm proses..nak tau??
tunggu Innaz dapat dulu new baby tu baru Innaz tunjuk okey...

bubyeee...



  
Post a Comment