Thursday, February 16, 2012

Shooting oh Shooting

Assalamualaikum uollsss...!!!

hari ni Innaz b e r k e s e m p a t a n nak update blog nih.. 
okeylah..straight to the point.. minggu ni Innaz tersangatlah sibuk sebab Innaz mendapat tugasan untuk create satu video music untuk subject Audio & Video Production.

okeyh..lagu yang telah dipersetujui untuk kitorg buat video clip adalah lagu Hatiku Milikmu - Nera AF9.. pada asalnya Innaz nak buat lagu Selamat Tinggal - Zizan ft Dina.. tapi tak memenuhi syarat-syarat assignment la pulak..so discuz last minit untuk create storyline lagu Nera tuh.. then esoknya shooting time!!!

dengan artis jemputan Muhammad Hanif Hamizan bin Othman (ex-classmate Innaz time sekolah dulu), dan Ahmad Mirza Izrand bin Ahmad Zaki, kitorg berjaya menyiapkan shooting selama 3 hari bertempat di sekitar fakulti FCSIT dan Main Hall.. storyline kitorg pulak, kalo korang nak tau, tgk la cerita Kuliah Cinta atau Kuch Kuch Hota Hai atau cerita Tentang Bulan.. sama je jalan cerita tapi yg berbezanya cuma pelakonnya tak pernah berlakon..hahahahak!!!


ni classmates Innaz.. masing-masing sebenarnya sibuk buat cover utk video clip masing2..tapi bila sekali DSLR dah dihadap depan dorg, masing sibuk nak posing..hilang semua storyline yg nak dibuat..hahahaha!!



yang ni plak para pelakon dalam video clip Innaz..dari kiri - Mirza, Innaz, Nana dan Hanif.. 


lepas ni tinggal nak edit video je.. aduhaii..sangat letih tak terkira dah ni.. tapi nak wat mcm mane..terpaksa jugak siapkan video ni sebelum 20 feb..

kepada Hanif, thanks so much sebab sudi tolong aku jadi pelakon untuk vc aku.. walaupun jauh, kau sanggup datang unisel dua hari berturut-turut tanpa merungut..kau mmg kwn aku yg paling sporting dan the best lah!! aku takkan lupa jasa kau buat aku weyhh..

kepada Mirza pulak, walaupun kau jadi bidan terjun je, tapi kau mmg terbaiklahh (pelakon extra tv kannnn)..so, thanks so much lahhh...:D

kepada uollsss semua, kalo Innaz da upload vc tu kat youtube, jgn lupa tgk tauu...dadaaa...




   
Post a Comment