Thursday, February 14, 2013

Bored

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua.. Syukur kehadrat Illahi kerana aku masih bernafas pada ketika ini.. Wait! gelap gulita ini bilik..nak pasang lampu jap.. *KTIK!*.. AHAH!! barulah terang benderang ini donia dengan kehadiran cahaya lampu.. hahahaha!! (okey, tak kelakar pon)

Well, if someone getting bored, they will talking nonsense and sometimes other people will think that the people who talking nonsense are crazy or they have some mental disorder.. (aku sndiri pon xtau apa yg aku merepek dlm BI ni..puihh)

Okey okey okey okeyyy.... Umum dah tau bahawasanya untuk sem ini kelas aku cuma satu hari saja.. SATU hari saje okey.. Iaitu pada hari Rabu, jam 12.00 pm - 2.00 pm.. anda mungkin dapat merasakan betapa bosannya dan seronoknya hidop sebagai student dengan kelas yg hanya ada SATU hari sahaja.. I'm not talking nonsense, but this is a FACT! Nak bukti?? okey, iI give it to you..


See, tak tipu kan..cuma masa je lain sikit sbb ni jadual lama.. Jadual baru aku x dapat nak print screen sbb dah tamat tempoh kot.. hohoho..kejam dowh!!

Okey, for this Final Year Project 2 ni, aku bersama ahli kumpulan aku akan menghasilkan sebuah DOKUMENTARI tentang penyakit AUTISM.. nak tau autism tu ape?? Sila pergi cari kat Encik Google ye.. aku dah berbuih mulut dan lenguh jari jemari aku nak bercakap dan menaip tentang penyakit nih... atau yang paling sama erti dengannya, aku dah BOSAN menghadap autism ni sejak dari sem lepas lagi.. sakit otak tau!

FYI, kitorg dah start shooting bersama seorang kanak-kanak autism.. Well, this child is so cute!!


Nama dia Amar, umur 9 tahun.. Tapi disebabkan dia autism, sifat dia exactly like a child with age 3-5 years.. Really, tak tipu.. nnti kalau dah siap dokumentarinya, aku bagi korang tgk eh..:))

Hmmm...oh, ada lagi aku nak cakap ni.. sekarang ni aku tgh giler layan Running Man.. Dalam simpanan aku je aku ada sampai latest episod.. hahaha.. giller kan, dah nak meletop external hard disk aku dengan Running Man je.. Kalau ditanya sape member RM yg paling aku minat, aku akan jawab Song Joong Ki! sebab dia cute miut dan boleh membuatkan hati gadis ku melting bagai coklat yg melimpah-limpah ke ladang gandum... fuhhh!! Tapi Joong Ki ada sekejap je, dia stop smpai episod 41.. hoho.. gua memang minat dia, segala drama yg dia berlakon gua dah khatam! tggl nak tggu movie Wolf Boy je.. tak sabar gua nak mendownloadnye..hehehe

RunningMan

Song Joong Ki


Hmmm... ape lagi ye?? Boyfriend??
Hehehe... aku dengan Encik Izzuddin masih bersama-sama.. :P


Semoga hubungan kami diberkati dan semoga kami bahagia hingga ke anak cucu cicit cucut cencurut dan sekian... Assalamualaikum..:))


   


Post a Comment