Sunday, April 7, 2013

Autism to Fragile X Syndrome

HELLO EVERYBODY!! Good Afternoonnn!! Orite, hari tu aku ada cakap final project aku, aku buat tentang Dokumentary kanak-kanak autism.. Okey skrg aku dah tukar kepada kanak-kanak yang menghidap Fragile X Syndrome.. nak tau ape bnda tu?? korang Google la sendiri ye.. =P

Kenapa aku tukar?? Sebabnya mmg sangat payah nak cooperate dgn pihak2 budak autism tu.. lastly, aku shoot anak sedara aku je sbb dia ada FXS ni.. rumah dan sekolah dia pon dekat.. and then sekarang project aku dah 70% siap!! tinggal lg seminggu je utk presentation.. berdebaq-debaq jantung ni haaahhh..hohoho

Papepon, doakan chek semoga berjaya menyiapkan projek akhir chek naaa.. 

cekidaaauuuuutt!!!




Post a Comment