Saturday, August 27, 2011

Oh! Cincin Di Jari Manis..


Sangat bahagia rasa apabila di jari manis telah tersarung cincin yg melambangkan sekeping hati telah dimiliki oleh insan yg tersayang..hehehe..:))

jangan pikir Cik Innaz dah temui cinta baru eh..Cik Innaz masih setia pada yg satu..siapa?? Muhammad Izzuddin laa..siapa lagi cinta mati Cik Innaz nih..hahahaha..opssss, jangan bagitau dia yg Cik Innaz update blog tentang dia eh..nanti dia marah..:P


maaflah sebab dari dulu sampai sekarang Cik Innaz asyik guna gmbr yg sama je bila edit gmbr kami berdua..maklumlah, jumpa pon sebulan/dua bulan sekali je..time tu nak ambek gmbr pon tak sempat sebab sibuk bincang nak buat apa time jumpa and then balik pon nak kene rush..masing2 sibuk kan..huhu..

anyway, paling latest kitorg jumpa pon juz temankan Cik Abang beli baju raya.. and then kitorg g beli cincin couple..yg kat atas tu laa cincin nya..cantik x? cantik x? Cik Abang yg pilih cincin tu..heheh..tapi Cik Innaz tak sempat snap gmbr sepasang cincin tuh utk sumbat dlm entry ni..nanti Cik Innaz jumpa dgn Cik Abang, Cik Innaz pinjam cincin dia and Cik Innaz snap yeh..heheh..:))

papepon, Cik Innaz nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua followers Cik Innaz dan jugak para pelawat yg sudi bertandang kat blog Cik Innaz yg tak seberapa ni..tahun ni Cik Innaz tak sempat nak siapkan Kad Raya untuk korang semua sebab takde masa nak create Kad Raya macam tahun-tahun lepas..nanti Cik Innaz cuba curi masa untuk buat Kad Raya untuk korang semua eh..heheh..

kepada yg nak balik raya tu, hati-hati di jalan raya tau..jangan rush sangat time nak pandu kereta tu..tak lari kampung tu dikejar..ingatlah nyawa anda lebih penting dari lauk berbuka puasa kat kampung tuh..biar sampai lambat asalkan anda selamat tiba dan sempat mencium tangan kedua ibu bapa anda..:))

I Love You All..:)




 
Post a Comment