Friday, August 12, 2011

Selamat Berpuasa!!

Assalamualaikum!! Ya Allah..dah bersampah sarap dah blog aku ni..maklumlah dah hampir sebulan tak update..Cik Innaz terlalu busy sekarang ni..maklumlah, semester kali ni killer sem punye..segala2nya memerlukan kepakaran dan kreativiti yg sangat tinggi..Cik Innaz ni bukannya kreatif sangat..setakar lukis org lidi main bola tu pandai laa..HAHAHAHA!!!

aduhaaiiii..banyak betul janji-janji Cik Innaz kat korang yg Cik Innaz belum tepati lagi..maaf sangat2 la ye..ni pon Cik Innaz curik2 masa nak jenguk blog ni..kalo tak dunia Cik Innaz cuma dengan assignment, pergi kelas, beli juadah berbuka puasa kat bazar, basuh baju, rehat, tido and tgk drama korea..Facebook Cik Innaz pon dah jarang on..terlalu busy la katakan..hehehe..maaf sesangat la ye..:))

sebelum terlupa, Cik Innaz ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua rakan2 yg sudi follow blog Cik Innaz.. tahun ni agak terlambat sikit nak ucap..dah puasa yg 12 plak baru nak ucap kan..teruk betul..>,

tahun ni tak sempat nak create kad puasa sendiri..so aku copek dari encik Google je la ye..hehehe..peace ^_^v

pape pon, sorry tersangat-sangat sebab cik Innaz belom tunaikan janji2 Cik Innaz..Insya'Allah Cik Innaz akan cuba tunaikan hujung minggu ni..sekarang sedang dalam proses nak letak watermark pada gambar..hehehe..
tggu update terbaru dari Cik Innaz tau..:))
Love You All!!


  
Post a Comment