Saturday, August 27, 2011

Phineas & Ferb Across the 2nd Dimension


Cite katon Phineas And Ferb ni memang cite katon peberet Cik Innaz.. Cik Innaz pon xtau kenapa Cik Innaz minat sangat dgn cite ni.. kalo Cik Innaz balik kampung je, mesti pukul 6 ptg dah siap terpacak kat depan tv sambil pegang remote control Astro and tgk cite ni.. memang best larh!!


setelah dua bulan Cik Innaz menunggu Phineas and Ferb versi movie punye, akhirnya, tepat jam 7.45 tadi Cik Innaz dah terpacak depan tv sebab dah tak sabar2 nak tgk cite nye.. perghhh!! memang best giller arh.. tak berhenti gelak Cik Innaz dibuatnya..memang best sangat sangat sangat!!! tak rugi rasanya menunggu selama 2 bulan nih..hehehe..:P


papepon, arrhhhhh cite ni memang best lah!!! ^__^


   


Post a Comment