Sunday, September 4, 2011

Raya Sakan di Syawal Pertama with Family


Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua.. Sorry lambat ucap.. busy raya kan.. faham faham je laa..hehehe..:)

pape pon, Cik Innaz nak share sikit secebis kenangan di hari raya pertama dengan family.. 
enjoy eh..^_^v

yang ni Cik Innaz punye family yg terdiri daripada parent, abang2, kakak2 dan anak2 sedara Cik Innaz.. ramai kan?? ada satu keluarga je yg xde dlm pic ni iaitu abang Cik Innaz yg nombor 3..


yang kat atas ni gambar Mak ngan Abah Cik Innaz..:)

Family abang yg sulung

Family abang yg kedua

Family abang yang keempat..

Familiy kakak yg kedua..

Disebabkan Cik Innaz xde suami lagi, so Cik Innaz bergambar dengan ibu bapa Cik Innaz je.heheh..:)

yang selebihnya kat bawah ini adalah gambar posing2..







Cik Innaz pon dapat duit raya lagi tau..jangan jelezzzz..:P
yg kat bawah ni gmbr selepas beraya..selendang pon dah berubah wajah..baju je x ganti lagi..heheh



Tamatlah sudah entry untuk kali ini.. seandainya Cik Innaz ada terbuat salah silap, tertulis perkara yg tak baik kat dlm blog ni, yg dah buat orang lain x senang hati, tak puas hati, sakit hati semua, Cik Innaz mintak maaf banyak2.. Selamat Hari Raya semua.. selamat kembali ke tempat kerja, asrama, universiti, sekolah kepada semua.. sekejap je rasa masa berlalu.. Insya'Allah, kalo panjang umur, tahun kita akan bertemu dengan Syawal sekali lagi.. :)





Post a Comment