Thursday, May 13, 2010

LEPASKAN GERAM!

hari ni,sekali lg Kolej Unity *** tu call aku..kali ni da pandai lak call kat hp aku..bagus2..dah maju da ek..huhu..
eee..penat laaa aku nk layan calling dr kolej tuuu...menyampah tau x!!!!paling benci ar aku..kalo aku ckp 'tak nak', its mean tak nak laaaa!!!!kalo aku kene bayar RM1800 utk yuran masuk,baik haku buat bayar duit sewa umah utk masuk SMK Raja Muda Musa..masuk skola laaaagi bagoss dr masuk kolej ko tu..cukup ar skali pegawai perhubungan awam ko da hina aku sbb markah merit aku sket..weyh,kwn aku punye merit lg rendah dr aku arrr...tp die dpt gak masuk uitm..x masuk kolej ko pon..ko jew yg terdesak cari org sbb kolej ko tu x laku..
mase org tu call td aku wat donno jew..sape yg nk masuk kolej die????blom pape lagi da menjatuhkan prestasi org..x ke gila bangang namanye...paling bodoh arr..(hambek ko,xpnh2 aku mencarut sebegini rupa)..kolej lain pon ada gak call aku..tp xde ar smpai 5x mcm ni..org da xnk wat pe nk cucuk2 lg..wat pe nk pujuk haku yg x kempunan nk masuk kolej ko tu..kalo ko bg sijil dip. free kat haku pon haku xnk laaa...
setakat ada affair seciput ngn uitm pon nk bangga diri..poyo ar!!!
Post a Comment