Thursday, November 11, 2010

RESULT3!!!!!


TARAAAAA!!!!!!!!!!
cantik tak result aku untuk sem yg lepas?? ikut susunan menurun...hahahaha..bangga aku math dapat A- walaupun ada minus( - ) jgk..hohoho..aku sangka computer fundamental dpt A..tp dpt B je..intro to multimedia plak yg lbh tggi dr comp. fundamental..hohoho..english yg selama ni aku sangka 50% bahawa aku kene repeat ag rupa2nya dapat B-..syukur Alhamdulillah..1st time ni aku dpt B dlm BI..hahahaha..walaupun ayat aku mcm budak tingkatan 1 punye karangan..atoiii...-_-!!

tak sangka aku..agak tggi jugak cgpa aku..dpt jgk aku kalahkan kwn2 aku (kot)..hahaha..papepon, aku xnk laa membangga diri x tentu pasal sebab aku tau pasti yg lebih terbaik dr aku..

aku pun da x terkata nak berkata2 ni..papepon, syukur kepada Allah di atas kecemerlangan yg aku dapat..kepada kwn2 aku, tahniah kepada korg kerana berjaya merebut tempat utk tgk result korg..hahaha..tahniah jgk kerana korg berjaya mencapai ke tahap pelajar yg agak cemerlang..hahahaha...jgn mare................
Post a Comment