Wednesday, August 18, 2010

minat CINTA KIRANA kerana RANDY PANGALILA


Cinta Kirana


Randy Pangalila


Oh God!!!! he's so cuteee!!!!!!
oh..aku dah terjatuh hati, hempedu, perut, paru-paru kat dia...seronok tgk dia berlakon dalam cerita Cinta Kirana..suka tgk muka dia..cute jew..hehehe..
dia pon muda lagi..baru 20 tahun..beza 2 tahun je ngn aku..sesuai ngan aku..ahakzzz...^_^..gatai betol aku ni..da ada pakwe pon masih nak tergila-gila kat orang lain..hahahaha
lantak laa..aku dah lama tak jadi pemunat kat artis-artis di dunia ni..hahaha..sesekali layan angau ngan pelakon Indon ni apa salahnya kan..ahakzzz...^_^

sejak aku sah jadi kekasih kepada En. Muhammad Izzuddin bin Mohamed Diah, aku dah kurangkan hobi aku mengumpul gambar-gambar artis lelaki pujaan aku..kalo ada pon juz wallpaper cita Twilight jew..tu pun aku kutip kat google image..sebab aku suka tgk muka Robert Pattinson yang hensem tu..hehehe..

papepon,sekarang ni aku tgh syok kat jejaka yg gambarnya terpampang kat atas nunnn...walaupon lobang hidongmu besau,namun wajahmu tetap menjadi pojaan hatiku..hahaha..(ciplak ayat cite pendekar bujang lapok - walau rupa mu tidak ku kenal..tetapi lobang hidungmu tetap menjadi pojaan hatiku..)

hehe..dia cute an..
eh...INTAN NAZILA anak encik ABDULLAH ISMAIL!! sudah!!! jangan terlalu angau..assignment resume interactive kau belom siap agy!!

aku - ok dear..aku stop dulu ek..kalo ada pape input,aku update ag..ahakzz..
cau!!!
Post a Comment