Thursday, October 7, 2010

Hari yg memenatkan..-_-!!

seawal jam 7.10 pagi aku ngn awin da turun untuk pergi chancellory hanya untuk mendapatkan sekeping slip exam..lepas ambek nombor giliran utk ambek clearance, kitorg (aku,awin,ira,najwa,izzati,kak yan n zuria) pegi balik fakulti sbb nak sarapan..lepas sarapan, pegi chancellory balik n terus no kitorg naik..lps ambek clearance n dpt slip exam, kitorg valik ke fakulti balik sbb nk g jumpa admin utk tukar kod subjek..after that, g chancellory balik utk dpt kan print out slip exam yg baru..lps tu, kak yan n ira punye slip x betul lagi..after that g balik ke fakulti n jmpe admin lagi..lps tu g chancellory n tggu lagi..tetiba, system down plak..atoiii..so kitorg sume terpaksa menapak ke library utk rehat..smpai je atas sofa, masing2 sume terlelap sbb da lepenatan sgt..dlm pukul 2, pegi balik ke chancellory..lps semuanya selesai, kitorg g lunch a.k.a mkn ptg kat gerai dpn fakulti..perghhh..mmg letih giller..lps mkn, g open lab plak..da smpai open lab, ni yg dpt update blog ni..hehehe..pnt weyh..ni pon x jejak rumah lagi ni...penat nye tuhan je yg tau..huhuhu..kepenatan sgt..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
photoshoot time!!!!!


Post a Comment