Sunday, January 30, 2011

Sekolah Ku CHANTEK!


video slide show di atas adalah gubahan 100% dari hasil tangan aku sendiri..aku lah photographer, aku la yg edit slideshow nye..hohoho..bangga nih..hahaha ^_^!!

slideshow ni dah lama..da tiga tahun pon..asalnya aku buat mcm ni sebab nak masuk pertandingan ambil photo pemandangan sekolah..tapi aku tersalah buat plak..tu yg aku buat slideshow terus..biar satu dunia tengok keindahan sekolah aku yg terchenta tu...

anyway..dulu aku rajin upload video kat Youtube..tapi sekarang da malas sebab aku da jarang pegang kamera..hoho..aku rindu zaman dulu dimana hobi aku adalah snap the pictures..huhu..

----> aku rindu kamera ku...T_T
Post a Comment