Monday, January 24, 2011

Annyversarry Greeting Card






aku pon tak tau apa benda laa yang aku buat ni..tetibe je aku buat kad anniversarry utk Izzaaz ngn Azza ni..siapa orang2 tu pun aku xtau..hahaha..

anyway, kad ni adalah assignment aku yg kene hantar Jumaat (27 Jan) ni..aduhaiii..sungguh aku xde idea langsung nak wat kad2 mcm ni..huhu..hari ni dapat lagi satu assignment..kene buat kad jugak..haisshhh..lecturer2 aku ni mcm da berjanji je nak bagi assignment yg same ek..tp hari ni punye assignment lagi mencabar kot..kene buat kad dgn bentuk abjad..nak tau mcm mane?? tggu laa bila assignment aku da siap nnti..aku publish kat cni ek..hehehehe..

papepon, tataplah assignment aku yg xbape nak cantik sangat ni..hehe  ^_^..


----> mengarut betul assignmnet kali ni..haishhhh -_-!!
Post a Comment