Sunday, August 8, 2010

Sehari di PJK.

walaweyhh..penat giller aku hari ni..dr pagi sampai ke ptg aku dok kat PJK (Pusat Jalur Lebar Komuniti)..dapat gak merasa keje part-time kat situ..masyuuukkkk jugak..hehehe..bukan senang jgk ek nk pantau orang yg menggunakan komputer ni..tp aku dpt gak laa merasa keje kat cc..best actually..heheh..riuh PJK tu dgn suara aku ngn ecun yg da lama x berjumpa..hahaha..padan muka ayong..sape suruh partner an aku ngn ecun.kan da gamat tempat tu..hahaha
aku rase mcm nk keje terus je kat sana..best siot..hahaha..
td pon ada karnival kat belakang dewan tu..aku igt hapening laa..tp sambutan kurang memuaskan sbb hari ni hari sekolah ganti..kesian kat abah yg da bertungkus lumus selama berbulan2 utk menjayakan karnival tu..huhu..
tp kelakar pon ada..time aku nak beli ice-blended pulak, peniaga tu pekak+bisu..ni laa 1st time aku berinteraksi dgn org mcm tu..agak ssh jgk laa nk berkomunikasi dgn dia..huhu..
tapi hari ni aku rasa agak 'hot' jgk laa..dgn baju kurung purple n selendang nya..hahahaha..1st time ni pakai selendang..bape kali ntah org dok ehem2 kat aku..mengong betul..xpepasal kene jelingan ala manja dr aku...hahahahaha..lps tu kene ngn abg jual ice-blended tu..tp aku xtau ar dia ushar aku ke x sbbnye ecun yg ckp ngn aku yg abg tu asyik senyum2 je pandang aku..hahaha..klakar betul..
mcm2 hal yg terjadi hari ni..mmg best ar walaupon penat..zzz

Post a Comment