Monday, September 13, 2010

raya yg masih bersisa..

raya raya raya raya raya raya raya dan raya lagi...
tadi aku pergi beraya dengan ex-classmates aku (5 Ibnu Sina - 2009)..tapi aku juz follow sampai rumah aziz jew sebab aku malas nak follow dorang masuk kampung..lagipun rasa keberatan pulak tinggalkan my parents kat rumah..dorg bukannya sihat sangat..lagipun aku rasa konvoi tahun ni rasa tak meriah sangat sebab ramai yg xde..then aku rasa macam xde siapa yg nak sembang ngn aku walaupon dorg dah lama x jumpa aku..sebab tu aku balik cepat..kecik kot hati aku bila dorang xnk sembang ngn aku..siapalah aku bagi dorang kan..kawan biasa jew..not bestfrend..and sekarang aku merindui kawan-kawan di unisel..maira, aisya, mona, gayu, najwa, kak yan, eira, zuria, mirza, badriz, caie, dan yg lain-lain.. aku rasa macam nak sangat balik unisel..tapi aku xnk cuti raya ni habis cepat..huhu..

and for my lovely person, i really want to meet you.. aku akan pastikan cuti raya kali ni aku akan bertemu dengan dia.. rindu banget seh..hehehehe..
Post a Comment