Friday, April 1, 2011

facebook oh facebook..

aduhaiii..bape jam lagi aku nak menunggu si jejaka facebook ni muncul?? dari tadi aku tunggu tak muncul2 jugak..asyik2 "resolving host.." (google chrome)..kalo aku try bukak gune mozilla firefox plak, asyik2 "looking up www.facebook.com..." hattoiii!! boring laaa!! mula2 aku hengat broadband and wireless aku yg problem..tp bila aku bukak website lain, boleh plak berfungsi..aduhaiii..

mengapakah??? takkan disebabkan hari ni 1 April, encik facebook ni pun nak meng'April' fool kan aku plak???
hadoiii..bengong arrr!! aku nak main Cityville ni..sejak dari semalam lagi aku nak main tp x dapat..zzzzzz

kalau aku menunggu lama2, mau jadik macam ni aksi aku..sungguh memalukan!!
Post a Comment