Sunday, July 17, 2011

Balik UNISEL!!! (versi lepas geram)

Hari ni Cik Innaz kene balik Unisel laa.. tak suka tau suka tak sukaaaa sangat sangat sangatttt!!! tak suka la nak panjat bangunan 4 tingkat(hostel) tu lagi.. dah terpaksa duduk kat tingkat 4, menyusahkan betul la nak angkut barang naik ke atas tu..hadoiyaiiii.. -_-!!

yang kau pulak untunglah dapat ground floor.. boleh lompat-lompat je nak masuk umah..aku ni kene memanjat, berpecah peluh bagai kalau nak masuk umah.. but anyway, kau dapat rumah ground floor pon bukan atas usaha keringat kau sendiri.. kalau kau pergi mintak sendiri rumah ground floor tu memang takkan mendapat punyeeee... percayalahhh..

aku xde mood langsung nak balik unisel ni.. serius beb memang xde mood langsung!!! tapi nak buat macam mana kan.. kalau tak balik, nnti jadik bodoh plak kan..so, kene balik la jugak..huhuhuu..





Post a Comment