Saturday, July 9, 2011

Tajuk lagu kat blog Intan Nazila

Ramai dah ni yang bertanya kat Cik Innaz macam ni, "Intan, apa tajuk lagu kat blog tu?".. Aduhaiii.. Kepada yang mesej Cik Innaz kat fb tu, Cik Innaz mintak maaf la ye sebab balas lambat.. Cik Innaz pon baru terperasan mesej korang tu..hehehehe..ampunn ye bukkkk..

Sebelum ni Cik Innaz pernah letak macam-macam lagu kat untuk diperdengarkan kat readers and followers Cik Innaz.. tapi lagu yang paling mendapat sambutan hangat ialah lagu USAH LEPASKAN yang dinyanyikan oleh Taufik Batisah.. first time Cik Innaz dengar lagu tu melalui Youtube..cover dari Thaqif dan Hydir..1st time dengar Cik Innaz terus dah jatuh hati and terus letak kat blog ni.. untuk para followers dan readers, kini Cik Innaz perdenngarkan kembali lagu USAH LEPASKAN.. haaaa..lepas ni jangan tanya2 lagi lagu ni tajuk apa.. Cik Innaz siap buat entry khas lagi ni.. hehehe ^_^

Lirik : Usah Lepaskan - Taufik Batisah

Yang terindah terlukis di bibir mu
Tak pernah ku lihat senyum mu sebegitu
Pudar kah sudah cinta yang ku beri
Bewarna warni segala
Yang dijanjikan ia

(Korus)
Usah biarku bersendirian
Usah biar hati mu di tawan
Usah biar diri ku disini
Seorang menunngu tanpa teman

Usah lepas genggaman tangan mu
Usah biar semua berlalu
Usah terlupa perasaan hati
Pertama kali kita bertemu
Usah lepaskan

(Bridge)
Tak mudah ku melupa segala yang berlalu
Ku ingin selalu bersama mu

(Ulang korus)

Ku tak peduli apa sebabnya
Engkau dan dia harus bersama
Mendungnya langit bila berkata
Kita patutnya masih bercinta
Usah lepaskan
Usah lepaskan

Yang terindah
Terlukis di bibir mu
Tak pernah ku lihat senyum mu
Sebegitu




Post a Comment