Friday, July 8, 2011

gambar tu semua FAKE la weyhhhh..

Hadoiiii.. Ni sape punye keje pon aku xtau laa.. gambar Hongki (ft island) yg FAKE tu aku dapat dari blog yang tgh mula femes skrg..

First pic gambar Bi Rain..  aku tengok dah semacam je.. macam photoshop pon ade.. bila aku scroll ke bawah, ada pulak gambar Hongki ni.. bila aku tgk gambar tu, tetiba aku teringat yg aku macam pernah tgk je..then aku terus google.. sekali mmg betul laa gmbr make up tu adalah FAKE! mmg aku panas laa..da la aku minat kat mamat nih.. then aku perhatikan semua gmbr2 artis k-pop tu, semuanya adalah photoshop semata2..

 kalo korang nak tgk entry tu, mybe dah terlambat kot.. admin blog tu da remove entry tu (agaknya) sebab aku xleh nak bukak balik entry yg tu.. huhuhuuu..

papepon, gambar tu semua comel2 belaka walaupun nampak sangat photoshop nye..hahahaha..
peace no war ^_^v



Post a Comment