Monday, July 25, 2011

Impian Aku (version 2)

Aku ni suka sangat berangan-angan benda yg agak susah untuk dicapai.. Sebenarnya memang senang untuk di capai kalau setiap orang yg terlibat memberikan kerjasama dengan hati yg terbuka.. hehehe..

Impian Cik Innaz kali sebenarnya simple je.. Cik Innaz teringin sangat nak buat photoshoot versi kebun bunga dengan si dia..kalau xde kebun bunga, versi bunga lalang, sawah, or rumput pun boleh laa asalkan ianya bertemakan kehijauan.. hehehe ^_^!! .. kawan Cik Innaz ada sorang yg jadi photographer bebas.. kalau lah si dia ada kelapangan, teringin sangat rasanya nak buat album gambar kenangan kami berdua saja.. ^__^

Sebenarnya impian Cik Innaz ni terputik bila Cik Innaz terbaca blog Irine Nadia Marcello .. sweet sangat tengok dorang berdua buat photoshoot mcm tu.. tipulah kalau Cik Innaz xde rasa cemburu tgk gambar dorang.. Sweet GILLER kot!!! hehehe :P

Papepon, aku harap sangat impian aku yg simple ni akan termakbul suatu hari nanti..kalau tak sekarang, lepas kawin pon boleh laa.. lagi best kot sebab dapat bergambar peluk-peluk tanpa rasa ragu-ragu (cewaaahhh!!) hahahaha!!.. 



Post a Comment