Wednesday, December 1, 2010

sejuk beku didalam open lab bersama AWIN & NAJWA

setelah agak berjam2 jugak aku dok dalam open lab ni barulah aku nk update blog..agagagaaa..
pagi tadi bangun tido terus siap sbb ada kelas Malaysian Study..setelah agak lama menunggu kedatangan lecturer yg x muncul tiba tu, kitorg pun beransur utk pegi ke open lab sbb nak install Visual Basic C++..hambek ko..hengat CGPA je ke yg ada C+..software pon ada C+ jgk laa..hohoho..

setelah agak penat membebel ngn izzat yg tetiba je yg da bertukar wajah perempuan tu (tetiba), barulah aku tulis blog ni..hohoho..jap g nk kene g kelas modelling..ape tah nama penuhnya..hohoho..

skrg da tambah sorg lagi kawan yg muncul secara tetiba di dalam open lab ni..Nik Nur Rif Izzati binti Razali..hahaha..k ar nak out g kelas..daaa
Post a Comment